miércoles, 12 de junio de 2013

PROJECTE MILLORA: ELS RACONS COMPARTITS


Projecte de millora presentació. from jessmenorca

Aquest és el projecte de millora que hem fet a Margalida Florit, els racons compartits. Està fet i dissenyat amb na Jessica Febrer, esperam que sigui del vostre agrado.

VALORACIÓ DE LES COMPETÈNCIES ASSOLIDES I DEL BLOG

Ja han passat quatre mesos des de, per primera vegada, vaig investigar quines eren les meves competències. Mai havia tocat el tema de les competències, i sincerament, se’m va fer molt difícil esbrinar quines tenia i quines no.

Després de quatre mesos, puc dir que estic molt contenta per, sobretot, haver adquirit una competència que abans no tenia. Era una persona que li costava molt reflexionar, i encara me costa, però he de dir, que de cada cop em costa menys.

Sé que és una feina difícil, i que amb quatre mesos no la canviaré tot d’una, per això, m’he proposat, seguir endavant per arribar a assolir totalment la competència de reflexionar.

I com ho faré? Probablement, la millor manera, serà a partir del blog, ja que, gràcies a ell, he aconseguit expressar-me millor i poder reflexionar sobre les coses una mica més.

Aquesta assignatura, m’ha aportat moltes coses, entre altres a reflexionar sobre la meva feina, sobre les bones pràctiques i les que no ho són, sobre si la feina que jo faig és correcta o no, sobre si l’escola on faig pràctiques és una bona escola, si és innovadora,...

I en quant al blog, ha estat una eina que no havia emprat mai, però que gràcies a ella he “madurat” professionalment xerrant, i que com he dit abans, vull seguir-lo per aprendre una mica més a reflexionar millor.

COMPETÈNCIES:

2.1: a partir d’aquesta pràctica he pogut identificar, una altra vegada, quins són els meus punts forts i quins són els meus punts febles en quant a les competències.

2.3: com ja he dit, m’he proposat un objectiu a partir d’aquesta pràctica, seguir endavant amb el blog per una millor reflexió futura.